Training gedrag

training-rdta-1

Bij RDTA kunt u terecht voor een passende training voor elk soort gedrag! Sinds 2008 bieden wij voor de zakelijke dienstverlening trainingen en workshops op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit, communicatie, management, veranderingen en het omgaan met druk. Voor elk gedrag en elke hulpvraag hebben onze professionele medewerkers een passend traject in huis en daar informeren en adviseren we u dan ook graag over!

Training in gedrag

Waar we ons in het begin voornamelijk hebben gericht op de zakelijke dienstverlening, hebben we nu bij RDTA ook de juiste kennis en kunde in huis om u persoonlijk te begeleiden. Zo kunt u als particulier bij ons terecht voor een training gedrag op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit, omgaan met druk, leidinggeven en zelfverdediging. U leert over hoe u dingen doet en wat daar de gevolgen van zijn. Daarnaast leert u tevens veel over uw competenties. ‘Hoe’ is het woord dat centraal staat tijdens de trainingen en we geven u daarvoor dan ook concrete handvatten en oefeningen voor een blijvende gedragsverandering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een training voor een bepaald type gedrag of zou u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Bel ons dan op 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail!

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?