Business coaching Arnhem

training-rdta-1

Voor business coaching in de regio Arnhem bent u bij RDTA aan het juiste adres! Wij staan al vele jaren bekend om onze uitstekende kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en rendementen en dat allemaal tegen redelijke prijzen. Door hoofd en lijf te koppelen kunnen we mensen op een effectieve manier laten leren en blijvende gedragsveranderingen te weeg brengen. Dit houdt in dat we een nauwe samenwerking tussen onze specialisten moeten creëren om tot een optimaal resultaat te komen. Voor maatwerk bent u bij ons dan ook aan het juiste adres!

Business coaching in de regio Arnhem

Bij RDTA kunt u onder meer terecht voor professionele business coaching van teams en individuen binnen uw bedrijf in de buurt van Arnhem. Iedere twee weken vindt een sessie met de coach plaats waarin diverse onderwerpen en competenties aan bod komen. In de periode tussen de ontmoetingen wordt uiteraard van de kandidaten verwacht dat zij hun kennis in de praktijk brengen en zichzelf verder ontwikkelen voor een optimaal resultaat. We willen u van te voren waarschuwen voor het feit dat een coachingstraject de nodige tijd vergt en raden u bij een drukke agenda dan ook aan om niet zomaar aan een training te beginnen.

Meer mogelijkheden

Business coaching in de buurt van Arnhem wordt door RDTA zowel online als offline en in combinatie aangeboden. Zo kunnen we u in heel Nederland voorzien van een coachingstraject op maat die perfect aansluit bij uw omgeving en werkzaamheden. Vragen? Bel ons op 0344 695 900 of stuur even een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?