Bedrijfscoach Nijmegen

training-rdta-1

RDTA biedt u een professionele en ervaren bedrijfscoach aan in de regio Nijmegen. Wij bieden al vele jaren diverse bedrijven en organisaties een service op maat en een hoge kwaliteit. Dit alles doen we tegen scherpe tarieven. Onze bedrijfscoaches zijn zeer ervaren en benaderen elke situatie op unieke wijze. Elk bedrijf en elk individu is immers uniek. Wij kunnen een bedrijf of organisatie vanuit diverse perspectieven coachen. Op deze manier helpt dit elk individu in het bedrijf. We beschikken namelijk over orthopedagogen, bewegingswetenschappers, registerpsychologen en meer!

Bedrijfscoach Nijmegen: altijd een traject op maat

De bedrijfscoach van RDTA nabij Nijmegen, helpt bedrijven in zowel de profit als de non-profit sector. De branche waarin uw bedrijf of organisatie actief is, maakt niet uit. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse coachingstrajecten. Het gehele traject wordt altijd op uw situatie afgestemd. Het resultaat moet immers optimaal zijn. U komt bij ons niet alleen maar in aanraking met de theorie. Wij laten u namelijk ook de opgedane kennis in de praktijk toepassen. Op deze manier ervaart u direct zelf welke oplossingen u het beste resultaat bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u graag weten wat de bedrijfscoach van RDTA nabij Nijmegen voor u kan betekenen? Vraag dan naar de mogelijkheden door te bellen naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?