Advies

 

Vaak ligt jouw vraagstuk niet netjes afgekaderd binnen een ‘dienst’. Of misschien ook wel maar weet je niet goed welke vorm het beste bij jouw past. Daar is ons advies voor! Ons advies overstijgt de individuele diensten… en soms zelfs onze dienstverlening! Wij gaan altijd uit van jouw optimale situatie. En dat houdt ook in dat wij soms moeten erkennen dat we goed zijn in een deel van je vraag maar niet in een ander deel. En zo eerlijk zijn we. En dan weten we vaak ook nog wel advies te geven bij wie je wel kunt aankloppen.

advies-rdta

Bedrijfsassessment

 

Wij zijn een sparringspartner van de organisatie waar wij voor werken. We werken dermate nauw samen dat wij ook, gevraagd en ongevraagd, advies als derde partij kunnen en willen geven. Dat advies overstijgt alle diensten. Het Bedrijfsassessment is hier een voorbeeld van. Net zoals een assessment bij een individu de talenten en de minder sterke punten in kaart brengt, doet een bedrijfsassessment dat van de gehele organisatie of van een deel ervan. Interesse in dit soort advies? Bekijk de brochure of vraag een voorbeeld rapportage op.

Intervisie

 

RDTA zet professionele begeleiding op van Intervisie groepen. Iedereen kan bij elkaar gaan zitten. Maar wat dan? Hoe zorg je dat de groepen daadwerkelijk stappen maken en de diepte in gaan met elkaar? En dat het rendement eruit komt dat je voor ogen hebt? RDTA zorgt voor het opzetten en begeleiden van intervisie door een professional. Doel is om de kaders neer te zetten en tools te geven waardoor de groep op termijn zelfstandig verder kan met de handvatten die aangereikt zijn.

Heb je interesse en wil je meer weten?
rdta-gamechangers-600x400

Voorbeeld

 

Een medewerker presteert onder de maat. Een advies kan zijn om een assessment te doen waarbij de vinger op de zere plek wordt gelegd maar ook de talenten naar boven komen. Een stukje coaching kan de kandidaat helpen om zijn plek te vinden binnen de organisatie. Uitgaand van talenten. Dat kan ook een loopbaancoaching zijn. Eventueel een stukje training op de zaken die hij daartoe zou kunnen ontwikkelen. Dat is maatwerk. En daar adviseren wij je graag over!