Training verandermanagement

training-rdta-1

Bij RDTA voorzien we u graag van een training verandermanagement op maat voor al uw afdelingen! Tijdens veranderingen kunnen de communicatie en resultaten van een bedrijf flink verstoord worden. Door het voorbereiden van managers en medewerkers op dit proces kunnen ze ondanks de ingrijpende gebeurtenissen toch soepel en effectief blijven functioneren en communiceren. Onze trainingen zijn zowel voor de profit als de non-profitsector geschikt en worden aangeboden in ons trainingscentrum in Tiel of op een gewenste locatie.

Training verandermanagement

Tijdens de training verandermanagement worden diverse onderdelen van het verandertraject behandeld. U kunt daarbij denken aan zaken als het stellen van doelen, het zoeken van geschikte partijen en kandidaten, het bepalen van het budget, het uitstippelen van de strategie en de onderlinge verantwoordelijkheden. Door bij alle onderwerpen stil te staan krijgt u een compleet beeld van de mogelijke struikelblokken tijdens een verandering en kunnen we u diverse manieren aanleren om dit te voorkomen. Tijdens de training wordt veel gebruik gemaakt van fysieke oefeningen om situaties uit te leggen en u te leren hoe te reageren. Doen is ten slotte leuker dan leren!

Interesse?

Heeft u interesse in een training verandermanagement? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, de prijzen en de uitgebreide mogelijkheden. U kunt hiervoor bellen naar 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?