Duurzaam vitaal

De werkdruk loopt op in Nederland. Gezondheid en vitaliteit beginnen met het besluit om risicofactoren voor gezondheid aan te pakken, meer balans tussen werk en privé te creëren en vitaliteit na te streven.

Monkey Milestones van AFAS

Gebruik de Monkey Milestones als inspiratie om zelf op ludieke wijze nieuw personeel een warm welkom te geven en het eerste jaar door te komen! Het is een uitgave van AFAS.

Learning Agility

Vandaag de dag is het belangrijk om Human Capital te hebben dat zich vlot aan kan passen aan nieuw beleid, een nieuwe koers of organisatie transformatie noodzakelijk door de markt of de economie. In dit E-book lees je meer.

Mentale Fitheid

We gaan de komende twintig jaar met fors minder mensen dezelfde hoeveelheid werk doen. Dus de werkdruk zal fors stijgen. Hoe blijf je desondanks gezond, gelukkig en gemotiveerd in je werk? In dit E-book lees je meer.

Mediation, do’s en don’ts

Ruzie op de werkvloer? Wil je geen afscheid nemen maar wil je eruit komen? Maar lijken de beide partijen niet meer te (willen) communiceren? En wil je er toch samen uitkomen? In dit E-book lees je meer.

Verbeter selectie gesprekken

Hier lees je hoe je jouw selectiegesprekken kwalitatief kunt verbeteren waardoor je in staat bent een betere selectie te maken. E-book geschreven door ervaren Assessment Psychologen!

1 / 2