De blinde vlek bij burn-out

Vaak denkt men dat een burn-out veroorzaakt wordt door persoonlijke kwetsbaarheden van een individu. Dit is helaas een populaire maar onjuiste visie op een burn-out. Maar wat is een burn-out dan wel?

  Iedereen de baas

  Er zijn al veel inspirerende boeken geschreven over zelfsturing. Veel organisaties blijven echter kampen met de vraag: hoe begin je?

   Duurzaam vitaal

   De werkdruk loopt op in Nederland. Gezondheid en vitaliteit beginnen met het besluit om risicofactoren voor gezondheid aan te pakken, meer balans tussen werk en privé te creëren en vitaliteit na te streven.

    Monkey Milestones van AFAS

    Gebruik de Monkey Milestones als inspiratie om zelf op ludieke wijze nieuw personeel een warm welkom te geven en het eerste jaar door te komen! Het is een uitgave van AFAS.

     Learning Agility

     Vandaag de dag is het belangrijk om Human Capital te hebben dat zich vlot aan kan passen aan nieuw beleid, een nieuwe koers of organisatie transformatie noodzakelijk door de markt of de economie. In dit E-book lees je meer.

      Mentale Fitheid

      We gaan de komende twintig jaar met fors minder mensen dezelfde hoeveelheid werk doen. Dus de werkdruk zal fors stijgen. Hoe blijf je desondanks gezond, gelukkig en gemotiveerd in je werk? In dit E-book lees je meer.

       1 / 2 / 3