Executive coaching

training-rdta-1

RDTA biedt u wetenschappelijk onderbouwde executive coaching tegen redelijke tarieven. Onze werkwijze kenmerkt zich door het koppelen van hoofd en lijf om zo tot een optimaal resultaat te komen. Hierbij werken we zowel met fysieke oefeningen als met gesprekken en adviezen waardoor we niet alleen bezig zijn maar ook verder de diepte in gaan tijdens gesprekssessies. Naast coaching kunt u bij RDTA ook terecht voor een assessment, training en outplacement.

Executive coaching

Wanneer u bij ons komt voor een executive coaching gaan we altijd eerst kijken naar uw hulpvraag waarna we het traject afstemmen op u als individu. U bepaalt de koers waardoor wij op onze beurt efficiënt en oplossingsgericht te werk kunnen gaan. Als kandidaat kunt u bij RDTA een confronterende en directe wijze van begeleiding verwachten. Wij geloven namelijk dat de antwoorden op ontstane problemen en vragen in de mensen zelf aanwezig zijn en gaan dan samen met u op zoek naar een manier die werkt!

Meer weten?

Hebt u interesse in vrijblijvend intakegesprek voor executive coaching met een van onze coaches? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen! U kunt hiervoor een e-mail sturen of bellen naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?