Communicatietraining Nijmegen

training-rdta-1

RDTA biedt een communicatietraining aan in de regio Nijmegen voor uw team. Wij bieden dit al vele jaren aan bedrijven en organisaties in de regio aan. Wij bieden een uitgebreid aanbod workshops en trainingen en bieden u graag advies op maat. Een eerlijke en persoonlijk betrokken specialist zal u van dienst zijn, waarbij u er altijd vanuit kunt gaan dat we kwaliteit en een uitstekend resultaat bieden. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden bij RDTA!

Communicatietraining regio Nijmegen: gerichte en effectieve communicatie

RDTA biedt een breed aanbod trainingen en workshops. Hierin vindt u de communicatietraining die wij in de regio Nijmegen aan vrijwel elk bedrijf of elke organisatie kunnen geven. Professionele medewerkers van RDTA bieden u diverse handvatten voor gerichte en effectieve communicatie. De communicatietraining in de regio van Nijmegen omvat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Reguliere vaardigheden
  • Zendervaardigheden
  • Communicatiemodellen
  • Basisvaardigheden
  • Aspecten van communicatie

Zowel theorie als praktijk komen aan bod wanneer u de training bij ons volgt. Zo kunt u zich eenvoudig alle vaardigheden aanwenden. Bij ons is het ook mogelijk om een traject modulair samen te stellen. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten over een communicatietraining die wij in de regio Utrecht, Nijmegen en Den Bosch bieden of over onze andere trainingen? Neem dan direct contact op door te bellen naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?