MD traject

training-rdta-1

RDTA biedt u de mogelijkheid een MD traject te volgen voor profit en non-profit organisaties! In ons trainingscentrum zijn voor diverse doelgroepen en sectoren trainingen ontwikkeld op het gebied van communicatie, veranderingen, omgaan met druk, grenzen stellen en assertiviteit. Door het ruime aanbod vindt u bij ons zowel klanten uit de profit als de non-profitbranche en kunnen we zelfs particulieren aan de juiste training helpen!

MD traject volgen

Meestal begint het zoeken naar een training met een gevoel jezelf verder te willen ontwikkelen. Er zit meer in u dan er nu uitkomt en u zou graag ontdekken waar nog kansen voor u liggen en meer willen leren over uw eigen krachten en competenties. Herkent u dit? Dan is een MD traject van RDTA de uitkomst voor u! Tijdens het Management Development Traject Worden diverse thema’s behandeld waardoor u het traject geheel op u als persoon kunt afstemmen. Uiteraard wordt u hierbij professioneel begeleid door een van onze specialisten voor een optimaal rendement van de training!

Meer informatie

Wilt u een MD traject volgen of zou u graag meer te weten komen over de opzet in modules en de thema’s? Neem dan gerust even contact met ons op via e-mail of bel naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?