Leadership training

training-rdta-1

Voor een leadership training moet u in de regio Den Bosch, Utrecht en Nijmegen bij RDTA zijn! In ons team hebben we deskundigen samengebracht uit verschillende disciplines waardoor we u een totaal pakket kunnen bieden op het gebied van persoonlijke begeleiding en training. Bij ons zijn onder meer een psycholoog, orthopedagoog en bewegingswetenschappen in dienst. Hoewel onze focus in de eerste jaren voornamelijk lag op dienstverlening op de zakelijke markt zijn we inmiddels ook zeer ervaren in het begeleiden en helpen van particulieren.

Professionele leadership training

De trainingen van RDTA richten zich voornamelijk op de zakelijke dienstverlening. We beperken ons daarbij niet tot grote of kleine bedrijven en zijn zowel in de profit als in de non-profit werkzaam. Een van onze diensten op zakelijk gebied is de leadership training. Hierbij worden kandidaten gescreend om te kijken of ze geschikt zijn voor een vacature maar ook begeleiden we nieuwe leiders in het ontwikkelingstraject en bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze leadership training of zou u graag voor andere begeleiding met ons in contact komen? Bel dan gerust even naar 0344 695 900 voor meer informatie en een deskundig advies. Voor het maken van afspraken en andere zaken kunt u ook altijd gebruik maken van e-mail

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?