Communicatie training

training-rdta-1

Voor een communicatie training op maat voor uw team bent u bij RDTA aan het goede adres! Al vele jaren kunt u bij ons zowel als particulier als bedrijf terecht voor een uitgebreid aanbod trainingen, workshops en een deskundig advies. U kunt daarbij altijd rekenen op een eerlijke en persoonlijk betrokken specialist, hoogwaardige kwaliteit en een goed resultaat. Bekijk de verschillende brochures om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Communicatie training

In het aanbod trainingen van RDTA vindt u onder meer een training geschikt voor diverse doelgroepen, branches en soorten bedrijven. Tijdens deze training reiken onze professionele medewerkers diverse handvatten aan voor een gerichte en effectieve communicatie. In de communicatie training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Aspecten van communicatie
  • Diverse communicatiemodellen
  • Diverse basisvaardigheden
  • Regulerende vaardigheden
  • Zendervaardigheden

De onderwerpen zullen zowel met literatuur als fysieke oefeningen worden behandeld waardoor u niet alleen kennis maar tevens de nodige communicatie vaardigheden op doet!

Afspraak maken

Zou u graag een afspraak maken voor een communicatie training bij uw bedrijf? Neem dan in de regio Tiel, Den Bosch, Nijmegen en Arnhem direct contact met ons op via het telefoonnummer: 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?