Bedrijfscoaching

training-rdta-1

Voor professionele bedrijfscoaching bent u bij RDTA aan het juiste adres! Ons samenwerkingsverband van deskundigen staat dagelijks klaar om u te voorzien van een service op maat van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. In onze praktijk vindt u zowel een psycholoog als een orthopedagoog en een bewegingswetenschapper waardoor we u zowel in het hoofd als in uw lijf kunnen helpen uw hulpvraag op te lossen!

Professionele bedrijfscoaching

Bij R&D Traject & Advies kunt u terecht voor professionele bedrijfscoaching voor de profit en non-profitsector. U heeft daarbij de keuze uit diverse coachingstrajecten en samenwerkingsvormen waardoor het traject altijd geheel op u als individu wordt afgestemd. Wat onze werkwijze verder nog bijzonder maakt is onze filosofie 'voelen en zelf ervaren'. Naast de theorie vinden we het dan ook erg belangrijk om fysiek met u aan de slag te gaan. Door middel van oefeningen zult u de training bedrijfscoaching beter en sneller doorlopen en heeft u een hoger rendement van uw inzet!

Resultaat

Een langdurig rendement en blijvende gedragsveranderingen dat is waar het om draait bij bedrijfscoaching van RDTA. Wilt u meer weten over de kosten en de mogelijkheden? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon: 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?