Business coaching

training-rdta-1

Voor trainingen en advies over business en coaching van uw medewerkers kunt u terecht bij R&D Training en Advies in Tiel! Voor diverse branches en doelgroepen hebben wij cursussen ontwikkeld op het gebied van weerbaarheid, grenzen stellen, samenwerken, leiding geven en omgaan met druk. Niet alleen voor zakelijke trainingen kunt u bij ons terecht ook voor uw persoonlijke ontwikkeling hebben we diverse traingenen in huis. Bekijk het uitgebreide aanbod online en bestel gratis een van onze brochures voor meer informatie!

Business coaching

De coaches van RDTA richten zich met hun zakelijke dienstverlening voornamelijk op professionals op HBO en WO niveau met een duidelijke coachingsvraag. In de werkomgeving lopen ze vaak aan tegen problemen en zijn bereid om daar aan te werken onder leiding van een deskundige coach. Doordat iedereen een andere hulpvraag heeft, wordt business coaching bij ons altijd individueel afgestemd. Door middel van opdrachten en gesprekken proberen we met u een manier te vinden om met de problemen om te gaan en samen een weg te vinden voor de toekomst.

Het doel

Business coaching is niet alleen gefocust op het resultaat op persoonlijk gebied maar biedt de organisatie ook een verbeterd resultaat. Vrolijke en gemotiveerde werknemers doen immers altijd nog meer hun best dan ongemotiveerde medewerkers. Meer weten? Bel dan even naar 0344 695 900 of stuur ons een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?