Bedrijfscoach Arnhem

training-rdta-1

Voor een professionele bedrijfscoach bent u bij RDTA nabij Arnhem aan het juiste adres! Ons samenwerkingsverband van deskundigen staat dagelijks klaar om u te voorzien van een service op maat van een hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. In ons bedrijf vindt u zowel registerpsychologen als een orthopedagoog en een bewegingswetenschapper. Met dit team aan het roer zijn wij in staat om bedrijven vanuit verschillende invalshoeken te coachen op een wijze die bij ieder individu aanslaat.

Professionele bedrijfscoach nabij Arnhem: diverse trajecten

Bij RDTA kunt u terecht voor een professionele bedrijfscoach voor de profit en non-profitsector in de omgeving van Arnhem. U hebt daarbij de keuze uit diverse coachingstrajecten en samenwerkingsvormen waardoor het traject altijd geheel op uw organisatie wordt afgestemd. Wat onze werkwijze verder nog bijzonder maakt, is onze filosofie 'voelen en zelf ervaren'. Naast de theorie vinden we het dan ook erg belangrijk om fysiek aan de slag te gaan. Immers de vertaalslag van theorie naar praktijk wordt alleen gemaakt als men zelf voelt en ervaart welke oplossingen handiger zijn en meer opleveren. Een bedrijfscoach kan u individueel maar ook met volledige teams coachen nabij Arnhem. Hierbij is ook afwisseling van groepsbijeenkomsten en individuele sessies een gangbare werkwijze.

Resultaat is waar het om draait

Een langdurig rendement en blijvende gedragsveranderingen. Dat is waar het om draait bij de bedrijfscoach van RDTA, nabij Arnhem. Wilt u meer weten over de kosten en de mogelijkheden? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?