Assessment Tiel

training-rdta-1

Een assessment op maat vindt u bij RDTA in Tiel! In 2008 zijn wij begonnen met het verzorgen van trainingen en workshops voor bedrijven op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit, communicatie en samenwerken. Naast trainingen kunt u bij ons als bedrijf ook terecht voor coaching en teamuitjes op maat. Meer weten over de zakelijke trainingen van RDTA? Kijk dan rustig rond op onze site en bestel een brochure naar keuze.

Assessment R&D in Tiel

R&D Traject & Advies staat bekend om zijn unieke werkwijze waarbij het koppelen van hoofd en lijf centraal staat. Door fysiek bezig te zijn en op deze manier de theorie in kaart te brengen kunnen we een blijvend rendement en een efficiënte leerwijze garanderen. Naast de bijzondere werkwijze kunt u bij ons ook altijd rekenen op een wetenschappelijk onderbouwing van de trainingen, een hoge kwaliteit, deskundige medewerkers en redelijke prijzen. Bent u nog op zoek naar een adviesbureau voor een assessment in de regio Tiel? Maak dan snel een afspraak!

Interesse?

Heeft u interesse in een assessment bij RDTA in Tiel of zou u graag meer weten over de andere zakelijke mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via e-mail of bel naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?