Personal coaching

training-rdta-1

Voor professionele personal coaching bent u bij RDTA aan het juiste adres! Al vele jaren werken wij samen met diverse bedrijven en organisaties op het gebied van workshops, trainingen en cursussen voor een optimale bedrijfsvoering. Zowel in de profit als non-profit sector hebben we vele succesvolle projecten gedraaid. Heeft u behoefte aan een advies met betrekking tot een nieuwe functie of zou u graag een teamuitje organiseren dat leuk en tegelijkertijd heel leerzaam is? Bekijk dan eens onze uitgebreide mogelijkheden!

Personal coaching

Bij RDTA kunt u onder meer terecht voor professionele personal coaching voor uzelf of een van uw werknemers. Onze coaches gaan voornamelijk praktisch met u aan het werk en zijn daarin zeer eerlijk en direct om u bewust te maken van de stand van zaken en de verbeterpunten. Uiteraard is het de bedoeling dat u niet alleen tijdens de oefeningen en sessies met onze coach aan uw gedrag werkt, maar dit ook daadwerkelijk in uw omgeving toepast. Uiteraard helpen we u hier bij. Personal coaching kan zowel een onderdeel van een ontwikkeltraject als een loopbaantraject of een zoektocht naar jezelf zijn.

Wat wij doen

Naast personal coaching zijn we ook zeer actief als het gaat om assessments, loopbaanbegeleiding en outplacement. De meeste van onze klanten zijn te vinden in de regio Arnhem, Nijmegen, Tiel en Utrecht maar ook in de rest van Nederland voorzien we u graag van coaching op maat! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan vrijblijvend een e-mail of neem contact op met het telefoonnummer: 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?