Assessment Arnhem

training-rdta-1

Plan vandaag nog een assessment in de regio Arnhem bij RDTA! U kunt bij ons terecht voor een assessment op maat in de regio Nijmegen, Utrecht, Den Bosch en Tiel. Hierbij worden de meeste toetsingen gedaan in ons eigen centrum maar ook voor een procedure bij u op de zaak of in de buurt staan wij open. U kunt bij ons op het gebied van zakelijke dienstverlening ook terecht voor coaching, outplacement, trainingen en workshops!

Assessment regio Arnhem

Naast trainingen en workshops verzorgd RDTA ook graag een assessment op maat voor u in de regio Arnhem! Elk assessment wordt geheel op uw wensen afgestemd waardoor u kunt rekenen op een rendabel en optimaal resultaat zowel zakelijk als privé. Blijkt uit een assessment dat uw kandidaat nog niet klaar is om een verandertraject te leiden of manager te worden? Bekijk dan een de mogelijkheden voor coaching en de professionele trainingen van RDTA BV!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een assessment bij u in de regio Arnhem? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0344 695 900. Voor meer informatie over de werkwijze van RDTA en het dienstenpakket kunt u ook altijd een e-mail sturen of vraag online een brochure aan!

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?