Feedback training

training-rdta-1

Plan vandaag nog een feedback training voor uw team onder toeziend oog van de professionals van RDTA! In 2008 zijn wij begonnen met een uniek samenwerkingsverband van deskundigen uit verschillende vakdisciplines. Met de kennis en kunde van deze specialisten hielpen we voornamelijk de zakelijke dienstverlening op het gebied van communicatie, effect plannen, weerbaarheid, kandidaten selectie en gaven we diverse trainingen en workshops. Vandaag de dag kunt u echter ook als particulier bij ons terecht voor een breed diensten aanbod!

Feedback training

Bij RDTA kunt u vanuit Nijmegen, Den Bosch, Arnhem en Utrecht terecht voor een breed aanbod trainingen en workshops voor uw bedrijf. Een van de breedste toepasbare trainingen in ons aanbod is de feedback training. Om communicatie en resultaten te verbeteren is het voor een team belangrijk om elkaar feedback te geven en te weten hoe je elkaar op zaken moet en kunt aanspreken. Al deze zaken komen aan bod in onze feedback training en zullen met fysieke oefeningen behandeld worden.

RDTA

RDTA staat garant voor kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en resultaat. Wij geloven dat mensen het beste leren door het te doen en niet door erover te praten. In onze trainingen word dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van fysieke oefeningen en op waarheid gebaseerde casussen. Meer weten? Bel dan naar 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?