Management assessment

training-rdta-1

Voor een management assessment en een deskundig advies bent u bij RDTA in Tiel aan het juiste adres! Met een persoonlijke benadering en kennis van zaken helpen we u graag aan een optimaal resultaat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor diverse trainingen en cursussen, coaching en een deskundig advies. Wij gaan daarbij geheel uit van uw wensen waardoor we producten op maat kunnen leveren die passen binnen uw behoeften en budget.

Management assessment

Bij RDTA kunt u terecht voor diverse begeleidingstrajecten in de regio Utrecht, Tiel en Den Bosch. Een management assessment is een van de producten die regelmatig bij ons worden aangevraagd. Dit korte onderzoek wordt door bedrijven vaak ingezet als hulpmiddel bij het aannemen van nieuw personeel, het maken van promotie van een werknemer en het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een managementfunctie. Onze specialisten zullen aan de hand van het onderzoek een advies uitbrengen over de persoon in kwestie waarmee u zelf aan de slag kunt!

Meer assessments

Naast een management assessment kunt u bij ons ook terecht voor een focus, ontwikkel of totaal assessment en een professioneel diepte-interview. Heeft u vragen? Bel dan even naar 0344 695 900 of stuur ons een e-mail. 

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?