Management coach

training-rdta-1

Voor een professionele management coach moet u bij RDTA in Tiel zijn! Door onze unieke werkwijze en het samenwerkingsverband tussen diverse disciplines en specialisten kunnen we ieder bedrijf en elke particulier voorzien van een service op maat. Onze specialisten gaan altijd te werk vanuit uw hulpvraag waardoor elk traject individueel wordt afgestemd. Onze zakelijke dienstverlening is in het bijzonder gespecialiseerd in assessments, coaching, training en outplacement.

Professioneel management coach

Onze management coach richt zich voornamelijk op hoogopgeleide met een baan of werkzoekende. Doormiddel van een individueel traject worden bepaalde competenties aangeleerd en gaan we op zoek naar uw krachten en verbeterpunten. In elk coachingstraject van RDTA wordt gebruikt gemaakt van klassieke oefeningen en licht fysieke oefeningen voor een optimaal resultaat. Uiteraard variëren de oefeningen afhankelijk van de hulpvraag en de persoon. Interesse? Bestel dan online onze brochure voor de tarieven en meer informatie!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de management coach van RDTA of heeft u vragen over de individuele trajecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen. U kunt hiervoor bellen naar 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?