Loopbaan advies

training-rdta-1

Voor een deskundig loopbaan advies kunt u terecht bij RDTA in Tiel! Met onze unieke werkwijze verzekeren we u van rendabele en unieke resultaten en onderscheiden we ons van vele andere adviesbureaus in de regio Utrecht, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Naast theorie staan fysieke oefeningen bij ons centraal waardoor we u direct de daad bij het woord laten voegen. Interesse? Bekijk dan op uw gemak het complete aanbod trainingen en workshops!

Deskundig loopbaan advies

Een loopbaan advies kan u op vele vlakken en manieren helpen om beter in uw vel te zitten en uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Bij RDTA hebben we de juiste wetenschappelijke kennis, kunde en ervaring in huis om u een professioneel advies te kunnen geven. Samen met u zullen we kijken naar uw hulpvraag en de wensen. Vervolgens zullen we enkele gesprekken en oefeningen met u doen om u beter te leren kennen en competenties in te kunnen schatten.

Advies op maat

Bij RDTA gaan we altijd vanuit een persoonlijke betrokkenheid met u in gesprek waardoor u verzekerd bent van een loopbaan advies op maat. Heeft het advies u een nieuwe inkijk gegeven en zou u uzelf graag verder ontwikkelen? Dan bieden onze trainingen en workshops u daar de mogelijkheid toe! Benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via e-mail voor meer informatie of bel naar 0344 695 900 voor een direct antwoord op al uw vragen!

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?