Online coaching

training-rdta-1

Ook online coaching op professioneel en persoonlijk gebied behoort tot de diensten van RDTA! Sinds 2008 kunt u bij ons in Tiel terecht voor een uitgebreid aanbod trainingen, workshops en coaching op maat in al uw ontwikkelingstrajecten. Wij werken zowel met profit als non-profit bedrijven samen waardoor we een brede klantenkring en een ruime ervaring hebben opgebouwd. Bent u benieuwd waar we u mee van dienst kunnen zijn? Bekijk dan snel onze brochures of website!

Online coaching

In de huidige tijd zijn mensen bijna nog beter via online media bereikbaar als persoonlijk. Bij RDTA bieden we u dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor E-coaching. Via online coaching heeft u net als face-to-face sessies met één van onze coaches contact en moet u opdrachten uitvoeren en teksten lezen. Het grote voordeel van online coaching is dat u op gewenste en passende tijden kunt deelnemen en reageren. Uiteraard is deze manier niet voor iedereen en voor elk coachingstraject neergelegd. Vraag onze deskundige gerust naar meer informatie en de geschikte trajecten!

Combicoaching

Ziet u de voordelen van online coaching maar vindt u het af en toe ook prettige om iemand te ontmoeten om mee te praten? Dan is onze CombiCoaching iets voor u! Hierbij wordt E-coaching gecombineerd met reguliere face-to-face coachingsafspraken voor een optimaal resultaat. Vragen? Bel dan naar 0344 695 900 of stuur ons even een e-mail.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?