Communicatietraining Utrecht

training-rdta-1

Voor een communicatietraining op maat voor uw team bent u bij RDTA nabij Utrecht aan het goede adres! Al vele jaren kunt u bij ons zowel als particulier als bedrijf terecht voor een uitgebreid aanbod aan trainingen, workshops en een deskundig advies. U kunt daarbij altijd rekenen op een eerlijke en persoonlijk betrokken specialist, hoogwaardige kwaliteit en een goed resultaat. Bekijk de verschillende brochures om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Communicatietraining nabij Utrecht: voor diverse doelgroepen

In het aanbod trainingen van RDTA vindt u onder meer een training geschikt voor diverse doelgroepen, branches en soorten bedrijven. Tijdens deze training reiken onze professionele medewerkers diverse handvatten aan voor een gerichte en effectieve communicatie. In de communicatietraining nabij Utrecht komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Aspecten van communicatie
  • Diverse communicatiemodellen
  • Diverse basisvaardigheden
  • Regulerende vaardigheden
  • Zendervaardigheden

De onderwerpen zullen zowel met literatuur als fysieke oefeningen worden behandeld, waardoor u niet alleen kennis maar tevens de nodige communicatievaardigheden opdoet! Overigens kan uw communicatietraining nabij Utrecht ook onderdeel uitmaken van een traject welke u zelf modulair kunt samenstellen.

Maak direct een afspraak met onze professionals

Zou u graag een afspraak maken voor een communicatietraining bij uw bedrijf in de omgeving van Utrecht? Neem dan in de regio Tiel, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Arnhem direct contact met ons op via het telefoonnummer: 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?