Assessment Nijmegen

training-rdta-1

Voor een deskundig assessment van uw werknemers gaat u in Nijmegen en omgeving naar RDTA! Sinds 2008 kunnen bedrijven uit de profit en non-profit branche bij ons terecht voor een breed aanbod trainingen, coaching en workshops. Voor diverse doelgroepen hebben we cursussen ontwikkeld op het gebied van weerbaarheid, assertiviteit, grenzen stellen, omgaan met druk, zelfstandigheid en leiding geven. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk dan op uw gemak de site of bestel een van onze brochures!

Assessment regio Nijmegen

Een assessment van RDTA verschilt fundamenteel van onze bureaus in de regio Nijmegen en Arnhem. Bij ons wordt namelijk geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten assessments maar wordt gekeken naar de hulpvraag waardoor we u een service op maat kunnen bieden! Meestal wordt bij een assessment gevraagd een kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie en natuurlijk waarom. Onze professionele coaches weten precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en helpen u dan ook graag met een assessment op maat!

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een assessment of zou u graag een afspraak maken in de regio Nijmegen? Neem dan even contact met ons op via e-mail of bel naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?