Training projectmanagement

training-rdta-1

Ook een training voor uw projectmanagement team is mogelijk bij RDTA. Ons trainingsaanbod richt zich op verschillende doelgroepen en branches waardoor we altijd een passende training voor u in huis hebben. Alle trainingen bestaan uit een fysiek en mentaal gedeelte en worden gegeven door professionele medewerkers. Bent u op zoek naar een passende zakelijke training voor een afdeling of een leerzaam teamuitje? Bekijk dan snel eens onze mogelijkheden!

Training voor uw projectmanagement

Bij RDTA kunt u vanuit heel Nederland terecht voor een professionele training projectmanagement. Tijdens de cursus leren we u meer over effectief management en veranderingen en zullen ook zaken als persoonlijke effectiviteit en communicatie aan bod komen. Een goed management draait ten slotte niet alleen om de juiste kennis en kandidaten maar heeft tegelijkertijd alles te maken met de juiste houding, uitstraling, gedrag en communicatie. Tijdens de training zullen de verschillende onderwerpen aan bod komen en leert u op een soepele en gemakkelijke manier projecten te managen voor een optimaal bedrijfsresultaat!

Materialen

Tijdens de training projectmanagement zullen we gebruik maken van een syllabus en een leerboek. Deze worden net als het overige cursusmateriaal door RDTA BV verzorgd. Wilt u meer weten over de inhoud of de kosten van de training? Neem dan even contact met ons op via e-mail of bel naar 0344 695 900.

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?