Assessment Utrecht

training-rdta-1

Voor een assessment in de regio Utrecht gaat u naar RDTA in Tiel! Sinds 2008 kunt u bij ons als bedrijf uit de profit en non-profitsector terecht voor een uitgebreide dienstverlening op het gebied van trainingen, workshops en ontwikkeling. Wij staan daarbij altijd garant voor kwaliteit, een persoonlijk betrokken service, een uitstekend resultaat en een individuele benadering. Wilt u ook voor een redelijke prijs werken aan uw zelfstandigheid of managementkwaliteiten? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden bij RDTA!

Assessment afnemen regio Utrecht

Een assessment in de regio Utrecht laat u afnemen bij RDTA in Tiel. Onze professionele medewerkers weten precies hoe ze de verschillende assessments het beste kunnen aanpakken en kunnen u uitstekend adviseren over de uitkomsten. Gedurende het assessment, duurt ongeveer een dag, wordt de kandidaat zowel beoordeeld als voorzien van feedback, tips & tricks. Hierdoor wordt het niet alleen een beoordelingsmoment voor de kandidaat maar functioneert het tevens als leermoment.

Interesse?

Heeft u interesse in een assessment in de regio Utrecht? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van e-mail of telefonisch contact met ons opnemen via 0344 695 900. 

Contact opnemen

Bericht *

Naam *

E-mail *

Beveiligingscode *

training-rdta-2
Heb je interesse en wil je meer weten?