Mediation do’s en don’ts

Ruzie op de werkvloer? Wil je geen afscheid nemen maar wil je eruit komen? Maar lijken de beide partijen niet meer te (willen) communiceren? En wil je er toch samen uitkomen? In dit E-book lees je meer.

  Verbeter selectie gesprekken

  Hier lees je hoe je jouw selectiegesprekken kwalitatief kunt verbeteren waardoor je in staat bent een betere selectie te maken. E-book geschreven door ervaren Assessment Psychologen!

   Optimaal en duurzaam loopbaanperspectief

   Om medewerkers een optimaal en duurzaam loopbaanperspectief te bieden, moeten bedrijven op een andere manier gaan kijken naar loopbaanmanagement. Download nu het E-book van prof. Dr. Judith Semeijn.

    Talent… Je zal het maar hebben

    Iedereen heeft talent. Zowel voor individuen als voor organisaties is het van groot belang talent te herkennen, aan te spreken en te ontwikkelen. Download hier het E-Book!

     Feedback geven

     Van feedback valt (onder bepaalde voorwaarden) veel te leren. Feedback is ook een belangrijk leermechanisme bij succesvolle samenwerking.

      Feedback vragen

      Feedback vragen is lastig. We willen het wel weten maar we willen ook niet gekwetst worden. We weten dat we onszelf ermee kunnen verbeteren maar de confrontatie met wat er wellicht niet zo leuk is aan jezelf, kan moeilijk zijn.

       1 / 2 / 3