Verbeter selectie gesprekken

Hier lees je hoe je jouw selectiegesprekken kwalitatief kunt verbeteren waardoor je in staat bent een betere selectie te maken. E-book geschreven door ervaren Assessment Psychologen!

  Optimaal en duurzaam loopbaanperspectief

  Om medewerkers een optimaal en duurzaam loopbaanperspectief te bieden, moeten bedrijven op een andere manier gaan kijken naar loopbaanmanagement. Download nu het E-book van prof. Dr. Judith Semeijn.

   Talent… Je zal het maar hebben

   Iedereen heeft talent. Zowel voor individuen als voor organisaties is het van groot belang talent te herkennen, aan te spreken en te ontwikkelen. Downoad hier het E-Book!

    Feedback geven

    Van feedback valt (onder bepaalde voorwaarden) veel te leren. Feedback is ook een belangrijk leermechanisme bij succesvolle samenwerking.

     Feedback vragen

     Feedback vragen is lastig. We willen het wel weten maar we willen ook niet gekwetst worden. We weten dat we onszelf ermee kunnen verbeteren maar de confrontatie met wat er wellicht niet zo leuk is aan jezelf, kan moeilijk zijn.

      Coachend leidinggeven

      Coachend leidinggeven blijft een hot item. Maar loop je ook wel eens vast? Krijg je het gevoel dat ze het gewoon niet willen of dat jouw tips niet binnenkomen? Dan lees je in dit E-book wat je daaraan kunt doen!

       1 / 2